Anderzorg Zorgverzekering 2017


Anderzorg

Anderzorg is onderdeel van Menzis. Dat betekent dat je de keus hebt uit het landelijke netwerk van zorgaanbieders van Menzis. Het internetlabel Anderzorg richt zich op jongvolwassenen die kiezen voor gemak en snelheid. Anderzorg heeft als missie een lage premie te bieden zonder in te leveren op kwaliteit van de zorg.

Aanvullende verzekeringen

Bij Anderzorg kun je kiezen voor verschillende verzekeringspakketten. Het basisverzekeringspakket kun je aanvullen met:

  1. Anderzorg Budget

Met de Anderzorg Budget verzekering ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie (tot 9 behandelingen), tandheelkunde (75% tot een maximum van €250,-) en heb je bovendien volledige buitenlanddekking.

  1. Anderzorg Jong

Binnen het pakket van Anderzorg Jong vallen onder andere kosten voor alternatieve geneeswijzen, bril en lenzen en fystiotherapie (tot 9 behandelingen). Ook krijg je een vergoeding voor psychologische hulp, sport medisch advies en stottertherapie. Daarnaast worden tandartsconsulten vergoed en is er een volledige dekking van de kosten voor vervoer vanuit het buitenland bij ziekte, ongeval of overlijden. Bovendien krijg je bij Anderzorg Jong een vergoeding tot €75,- voor vaccinaties en tot €30,- voor anticonceptiemiddelen (vanaf 21 jaar).

  1. Anderzorg Extra

Met Anderzorg Extra verzeker je je aanvullend voor fysiotherapie (maximaal 9 behandelingen), bril en contactlenzen, aanvullende psychologische zorg en sport medisch advies. Bij Anderzorg Extra krijg je ook een volledige vergoeding van de kosten voor vervoer bij ziekte, ongeval of overlijden in het buitenland. Daarnaast vallen de kosten voor alternatieve geneeswijzen en -middelen ook binnen de dekking van dit pakket en is er een gedeeltelijke vergoeding voor de kosten van kinderopvang wanneer je als ouder in het ziekenhuis moet worden opgenomen.

  1. Anderzorg Tand

Met de aanvullende tandartsverzekering van Anderzorg ben je verzekerd voor de meest voorkomende behandelingen, zoals consulten, vullingen en verdovingen en het laten weghalen van tandsteen. Voor vergoedingen voor orthodontie geldt een wachttijd van 12 maanden. Dat betekent dat je al wel premie betaalt, maar pas na 12 maanden gebruik kunt maken van de vergoedingen voor orthodontie.