PNO Zorg Zorgverzekering 2017


Meer over PNO Zorg

De PNO basisverzekering is een restitutieverzekering. U mag zelf beslissen naar welk ziekenhuis of andere zorgverlener u wilt gaan.

Er zijn drie aanvullende zorgverzekeringen. De zorgverzekeringen heten budget, extra en compleet. De aanvullende zorgverzekering budget vergoed behandelingen die niet in de basisverzekering zijn opgenomen. De hoogte van de vergoeding is echter beperkt. De aanvullende zorgverzekering extra heeft een betere dekking dan de budget aanvullende zorgverzekering. U krijgt bij deze zorgverzekering niet alle behandelingen volledig vergoed. De aanvullende zorgverzekering compleet bied wel voor veel behandelingen een volledige vergoeding. De premie van deze zorgverzekering is dan ook het hoogst. Ook op de aanvullende verzekeringen krijgt iedereen korting. Hier is het geen 8%, maar zelfs 10%. De prijzen inclusief korting in 2013:

  • budget € 17,00
  • extra € 30,00
  • compleet € 54,00

Ook de tandartsverzekeringen zijn er in vier vormen: budget, standaard, extra en compleet. Het verschil is de hoogte van de vergoedingen. Kosten per verzekering:

  • budget € 10,00
  • standaard € 20,00
  • extra € 30,00
  • compleet € 40,00

PNO zorgverzekering voor jongeren

Ook heeft PNO een speciale aanvullende zorgverzekering voor jongeren. Deze verzekering heet Be young en de vergoedingen bevatten geen behandelingen waar jongeren over het algemeen geen gebruik van maken. Daardoor is de premie lager dan de andere aanvullende zorgverzekeringen. In 2013 kost deze verzekering 9 euro per maand.

Vergoedingen PNO zorgverzekering

De vergoedingen van de PNO zorgverzekeringen voor 2014 worden binnenkort geplaatst.

Met ingang van oktober 2012 is PNO Ziektekosten verder gegaan onder de nieuwe naam PNOzorg. PNO werkt samen met ONVZ Zorgverzekeraar.