Zilveren Kruis Zorgverzekering 2016


Zilveren Kruis

Zilveren Kruis Achmea is met 2,5 miljoen verzekerden een van de grootste verzekeraars van Nederland. De verzekeraar heeft diverse prijzen gewonnen op het gebied van klantenservice, maar ook op het gebied van online service. “Zekerheid bieden aan degenen die niet langer in het ziekenfonds terecht konden” was dan ook het oogmerk waarmee het Zilveren Kruis in 1949 werd opgericht.

De premie stijgt in 2016

U betaalt volgend jaar een hogere premie voor de basisverzekering. De gemiddelde premie stijgt in 2016 volgens de voorspelling van het kabinet met € 85 per jaar. Door goede afspraken met zorgverleners en de inzet van een flink deel van de reserves kunnen wij de premiestijging van de basisverzekering beperken tot € 7 per maand.

Zilveren kruis achmea aanvullende zorgverzekering

De basisverzekering vergoedt niet alles. Bij Zilveren Kruis Achmea kun je ook een aanvullende verzekering afsluiten. Als je hoge ziektekosten hebt of verwacht, is een aanvullende zorgverzekering handig.

Er zijn aanvullende verzekeringen voor de tandarts en fysiotherapie, maar ook voor bijvoorbeeld alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen en medische hulp in het buitenland. Heb je kinderen die misschien een beugel moeten, dan is het verstandig een aanvullende verzekering voor orthodontie te nemen.